Alumínium vázszerkezetes, polikarbonát üvegezésű medencefedéseink a Magiline medencék méltó, tartós, kiváló minőségű, 4 évszakos kiegészítői

medence fedésA medence tulajdonosok körében méltán népszerűek, mert: 

 • Nagymértékben segítenek a medence felfűtésében - az üvegházhatást kihasználva szezonban akár 5 - 8 C°-ot is ráfűtenek a víz hőmérsékletére (a Balatonhoz képest)
 • Nagyban hozzájárulnak a medence hőntartásához
 • Csökkentik a párolgást - alacsony fedés típusok esetén további takarás nem szükséges
 • 1-1 hónappal meghosszabbítják a fürdési szezont, így az év nagyobb részében örülhetünk kültéri medencénknek
 • Védik a medencét, és annak burkolatát a külső hatásoktól
 • Megóvják gyermekeinket, háziállatainkat a nemkívánatos vízbe eséstől - akár kulccsal zárható, gyermekzáras kivitel is elérhető
 • Az üvegezés UV álló, így alatta a fürdőzők nem égnek le a napon. További előnye, hogy kevesebb vegyszer fogy (a medence vegyszerekben található klór UV hatására bomlik).
 • Segítenek a medencénk tisztán tartásában, szennyeződésektől így kevesebb időt kell fordítani annak takarítására
 • Szezonon kívül a széltől védenek
 • Szezonon kívül a polikarbonáttal fedett medencéket lehet aktív téliesítéssel teleltetni, nem szükséges fekete fóliával letakarni, így a medence télen is esztétikus látványt nyújt
 • Szaunával rendelkező felhasználók számára hidegvizes, de védett csobbanómedenceként szolgálhat a fedett kerti medence
 • Polikarbonát és alumínium alapanyagaink 100 %-ban újrahasznosíthatóak, igyekszünk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni

Milyen kivitelek léteznek?
Magasság szempontjából megkülönböztetünk 

 • Extra alacsony, ajtó nélküli fedést:

extra alacsony ives fedes
exra alacsony fedes

(magasság: 43-akár 90 cm-ig) Ezek szigorúan a medence letakarására szolgálnak, fürdéskor le kell tolni őket a medence felületéről

 • Alacsony/félmagas, ajtóval szerelt fedést:

alacsony fedes
fedes magassag felköriv
felmagas fedes
(magasság: 63-akár 170 cm-ig) Az ajtóval szerelt fedések alatt zárt állapotban is fürödhetünk, az alacsony fedés alatt úszini, a félmagas fedések alatt akár labdázni is lehet

 • Pavilonszerű, magas fedést:

magas fedes
magas eloteres fedes
fedes magassag aszimmetrikus
(magasság: 208-akár 270 cm-ig) Olyan ügyfeleknek ajánljuk, akik a medence térben kényelmesen szeretnének időt tölteni, álló helyzetben is tartózkodni

→ Mitől függ a fedés magassága?
A medence fedések legfontosabb tényezője a lefedendő medence mérete, és azon belül is a fesztáv, azaz, a szélesség, amit a fedéseknek át kell tudniuk hidalni: ez minimálisan a medence szélessége. Minél szélesebb a medence, annál nagyobb méretű a fedés szerkezete (annál magasabb).

fesztav

Üvegezést tekintve választhatunk:

 • Tömör polikarbonátot - ez az üvegezés víztiszta, és üvegszerű kinézetet ad

tomor polikarbonat tomor policarbonat

 • Légcellás polikarbonátot - ez az üvegezés víztiszta, de csak áttetsző, mint az üvegtéglák

legcellas polikarbonat legcellas policarbonat

A polikarbonát színe lehet:

 • Víztiszta (teljesen átlátszó) - ez az alapkivitel minden fedés esetén
 • Színezett (valamilyen fóliával bevont) - opcionálisan, felárért rendelhető rendszerint

Tömör, vagy légcellás fedést válasszak?
Mindkét üvegezés elősegíti a medence költséghatékony üzemeltetését. Mindkét típus törhetetlen, az üveggel ellentétben.

 • tömör polikarbonát üvegezésű kivitel modern, letisztult, tetszetős összhatást kölcsönöz, azonban ez az anyag kis mértékben költségesebb. A tömör kivitel semmit sem takar, rejt el a medencében fürdőzőkből - ahogy az ablaküveg, ez is teljesen átlátszó. A vízcseppek a fedés külső és belső felületén  jobban látszanak ezen a víztiszta felületen, mint az áttetsző légcellás modelleken. Extra alacsony fedések a típusokra jellemző ívhajlítások és sarok kialakítások miatt kizárólag ebből az anyagból készülnek. 
 • A légcellás kivitel kedvezőbb árú, viszont ezzel a fajta üvegezéssel az extra alacsony típusok nem rendelhetők. (A légcellás anyag viszonylagos merevsége nem engedi a speciális hajlításokat). Az "ápol és eltakar" jellege miatt vannak esetek, amikor ez az üvegezés preferált - az látható, hogy az alatta tartózkodókon milyen színű úszómez van, de a ruházat mintáját, az arcokat tisztán nem lehet kivenni.

Hogyan mozgathatóak a fedések?

fedes sin

A mai trend szerint a csak kizárólag görgőkön guruló fedések ritkák. Ennek prózai oka van: ezek a szerkezetek nagy precizitásúak, és meg kell felelniük a legszigorúbb EU-s viharbiztosítási szabványoknak. Ezt legkönnyebben a gyártók úgy tudják elérni, hogy a fedés egy sínrendszeren mozgatható. Minden egyes fedés elem (szegmens) egy külön sínpályán mozog. Egy átlagos magánmedence köré rendszerint 3 vagy 4 elemből álló fedés kerül - ezek esetében 3 illetve 4 utas sín kerül a medence hosszanti oldalai mentén párhuzamosan telepítésre. Exra kis méretű, vagy extra nagy méretű medencék esetén a fedés szegmens száma (és a sín pályaszáma) ettől eltér.

fedes 2sin

Bizonyos medence fedés típusoknál a kombinált mozgatású, ún. egy sínes / "monorail" mozgatási mód is elérhető: Ezek előnye, hogy a ház felőli medence oldalon nem módosítja a terasz/térburkolat látványát még egy ezüst sín sem. Hátránya: mozgatásukhoz (különösen nagyobb medence méret esetén) két ember szükséges (így lehet biztosítani azt, hogy a fedés mozgás közben nem inog, nem deformálódik). Szeles helyekre, domboldalakra a gyártók két sínes kivitelt javasolnak.

1sines fedes

Mennyibe kerül egy polikarbonátos fedés? 
Pontos ajánlat adásához számos tényezőt tudnunk kell a lefedendő medence bel-és külméretein túl. A termék a legmagasabb műszaki minőségben, nemzetközi szabványoknak megfelelően készül, és hosszú távra (20-30 év!) jelent megoldást a medence letakarására. Árfekvése is ehhez igazodik.  A termék alapárán túl a kiszállítás, az esetleges sínhosszabbítás ( hogy a medence teljes felületéről le tudjuk tolni a fedést és így ne zavarja a medence képét, vagy a fürdőzést ) a kért opcionális extrák, kiegészítők árai, mint pl egy második ajtó, felhajtható végfal, gyermekzár, színezett váz szerkezet, színezett üvegezés, egyedi szegmenskiosztás, stb. is hozzáadódnak. 
Az árat az is befolyásolja, mennyire szorosan méretezzük a fedést a medence köré:

 • Szorosan, csak a medence vizét védve szeretnénk a fedést ár-érték arányban optimalizálva elhelyezni: ebben az esetben a medence szegélyére kerül lefúrásra a fedés mozgatását lehetővé tevő sínrendszer. 

fedes a szegelyen

 • A medence szegélykövét szabadon szeretnénk hagyni, mert az a medence részét képezi esztétikailag. Ki szeretnénk ülni a medence szélére, és a sín ebben zavarna. Ilyenkor a medence szegélyén túl méretezzük a fedést. Így tágasabb hely lesz alatta, de maga a fedés szélesebb és hosszabb lesz, mint az előző esetben.

fedes a szegelyen tul

A medencefedések telepítéséhez milyen feltételeknek kell megfelelnie a fogadófelületnek?
Fontos! A sínpálya telepítéséhez kényes burkolatok esetén, mint pld. kültéri kőporcelán járólap, speciális fúrófejjel vizes fúrás szükséges, a telepítési információ megadása a megrendeléskor elengedhetetlen, felárát árajánlatunk tartalmazza. A medencefedés helyén az alapnak, egysíkúnak és vízszintesnek kell lennie, valamint megfelelő teherbírással kell rendelkeznie, hogy a medencefedés sínszerkezetét a garanciális feltételeknek megfelelően rögzíteni tudjuk. A sín telepítési felület eltérése 3 fm hosszon szintező lézerrel mérve +/- 2 mm lehet.

Minden medence ugyanúgy egyedi, mint annak tulajdonosa. Ezért minden fedésünket medencére szabjuk. A kérhető méretek nincsenek lépcsőzetesen meghatározva, hanem az adott fizikai korlátok között bármilyen egyedi méretben megrendelhetők. Minden fedést egyedileg gyártunk le, így megrendeléstől számítva szezonon kívül 4-6 hét, szezonban kb. 8-11 hét szállítási határidővel érdemes számolni. 
A megrendelt medencefedéshez házhozszállítást és telepítést is biztosítunk Magyarország egész területén. Cégünk a Magyországon vezető pozíciójú, legnagyobb gyártók legszigorúbb EU standaroknak megfelelő összes termékének értékesítésével és üzembe helyezésével foglalkozik. Gyári árakon dolgozunk - így Ön biztos lehet benne, hogy a medencéjére szabott, pontos méretekkel, egyedi kivitelben készülő, az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő fedést találjuk meg a kínálatból.

EXTRA ALACSONY, AJTÓ NÉLKÜLI FEDÉSEK:

MA4 DUO - szögletes, minimalista design
BG4 fedestipus
Minimál art stílusú, alacsony medencefedés, modern kort képviselő formavilággal. Biztonságos sarok kialakítás a balesetek elkerülése érdekében. Magassága szélességi méretétől függően 0,40-0,60 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kizárólag 4 mm víztiszta, tömör polikarbonát üvegezéssel készül. Rendelhető egy oldali sínszerkezettel is.

MA5 - íves extra alacsony, gömbölyded design
BG5 ives szuperlapos fedes
Szuperlapos medencefedés íves (lapított kosárgörbe) formával. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,50-0,80 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kizárólag 4 mm víztiszta, tömör polikarbonát üvegezéssel készül. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

ALACSONY, AJTÓVAL SZERELT FEDÉSEK:

MA4 DUO MAX - modern, emelt, szögletes fedés
BG4MAX fedes
Minimál art stílusú, alacsony medencefedés, modern vonalakat képviselő formavilággal. Szabadalommal védett egyedi profilrendszer, biztonságos sarok kialakítás a balesetek elkerülése érdekében. Emelt, szögletes kivitel, magassága szélességi méretétől függően 0,60-0,90 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kizárólag 4 mm víztiszta, tömör polikarbonát üvegezéssel készül. Rendelhető egy oldali sínszerkezettel is.

MA8 LC - kosárgörbe keresztmetszetű alacsony fedés
BG8 fedes
Klasszikus kosárgörbe forma - 10mm vastag üreges, légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel, az egyik legkedveltebb típus. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,80-1,20 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

MA8 - kosárgörbe keresztmetszetű alacsony fedés
BG8 fedes
Klasszikus kosárgörbe forma - 4mm vastag tömör polikarbonát lemez üvegezéssel, az egyik legkedveltebb típus. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,80-1,20 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

MA14 LC - Félköríves, félmagas fedés
BG14 fedes
Klasszikus típus, félkörív keresztmetszetű forma, 10mm vastag üreges, légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel. Előnye, teljes értékű használat a medencefedés alatt - már labdázni is lehet zárt állapotban. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-2,00 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

MA14 - Félköríves, félmagas fedés
BG14 fedes
Klasszikus típus, félkörív keresztmetszetű forma, 4mm vastag tömör polikarbonát lemez üvegezéssel. Előnye, teljes értékű használat a medencefedés alatt - már labdázni is lehet zárt állapotban. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-2,00 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

MA22 LC - Magasított kosárgörbe keresztmetszetű fedés
Emelt kosargorbe fedes
Középmagas kosárgörbe formájával, magasított medence perem esetén ideális típus - 10mm légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel. Magassága szélességi méretétől függően 1,30-1,70 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

MA22 - Magasított kosárgörbe keresztmetszetű fedés
Emelt kosargorbe fedes

Középmagas kosárgörbe formájával, magasított medence perem esetén ideális típus - 4mm tömör polikarbonát lemez üvegezéssel. Magassága szélességi méretétől függően 1,30-1,70 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

LIGHT - KÖNNYÍTETT, GYÁRI MÉRETTÁBLÁZAT SZERINT RENDELHETŐ EGYEDI ALACSONY FEDÉSEK

A következő fedés típusok ár-érték arányban kiváló választásnak bizonyulnak, amennyiben standard mérettel rendelkező medence köré választjuk őket.  Ha a fedés az otthonában lévő medence köré készül, ez a típus jutányos választás. (Nyaralókba, illetve olyan ingatlanba, ahol a medence hosszabb időszakokon keresztül felügyelet nélkül marad, nem javasoljuk a könnyített fedéseket).
A kötött méreteken túl jellemző, hogy bizonyos opcionális lehetőségek az alábbi típusoknál nem elérhetőek. Könnyített szerkezettel és könnyebb üvegezéssel, kompaktabb sínrendszerrel és fix (tehát nem leszerelhető) homlok-és végfallal kerülnek kivitelezésre.  Az árban egy db oldalajtó benne van. Csak natur eloxált alu kivitelben elérhetőek. Cserébe jóval jutányosabb árfekvésűek. 
Rendelhető méretekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
 

MA8 LC Light - kosárgörbe keresztmetszetű alacsony fedés
BG8 fedes
Klasszikus kosárgörbe forma - 6mm vastag üreges, légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel, az egyik legkedveltebb típus. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,80-1,20 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

MA8 Light- kosárgörbe keresztmetszetű alacsony fedés
BG8 fedes
Klasszikus kosárgörbe forma - 3mm vastag tömör polikarbonát lemez üvegezéssel, az egyik legkedveltebb típus. Alacsony kivitele miatt, minimális a környezet kitakarása, a tájba jól illeszkedik. Magassága szélességi méretétől függően 0,80-1,20 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak két sínes kivitelben rendelhető.

MA14 LC Light - Félköríves keresztmetszetű, könnyített fedés félkörív keresztmetszetű forma
BG14 Light
6mm vastag üreges, légcellás polikarbonát lemez üvegezéssel. Előnye a teljes értékű medencehasználat a medencefedés alatt. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-1,75 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak a mérettáblázatban szereplő méretekben, és kizárólag két sínes kivitelben rendelhető.

MA14 Light - Félköríves keresztmetszetű, könnyített fedés
BG14 Light
Félköríves keresztmetszetű, könnyített fedés félkörív keresztmetszetű forma- 3mm vastag tömör polikarbonát lemez üvegezéssel. Előnye a teljes értékű medencehasználat a medencefedés alatt. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-1,75 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak a mérettáblázatban szereplő méretekben, és kizárólag két sínes kivitelben rendelhető.

MAGAS, PAVILON JELLEGŰ MEDENCE FEDÉSEK

MA20 LC - Magas előtetős fedés
MG20 fedes
Kosárgörbe keresztmetszetű fedés magasított fix előtérrel, 10 mm-es légcellás polikarbonát üvegezéssel. A magas előtér nagymértékben növeli a medence tér komfortját, bővíti kihasználhatóságát. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak kétsínes kivitelben rendelhető.

MA20 - Magas előtetős fedés
MG20 fedes
Kosárgörbe keresztmetszetű fedés magasított fix előtérrel, 4 mm-es tömör polikarbonát üvegezéssel. A magas előtér nagymértékben növeli a medence tér komfortját, bővíti kihasználhatóságát. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Csak kétsínes kivitelben rendelhető.

MA22 MAX LC - Szimmetrikus formájú, magas pavilon
BG22 Max fedes
Magas típus, magasított kosárgörbe keresztmetszettel, 10mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Különlegesen nagy belső tér és maximális komfortérzet a fedés alatt. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja, amelyet beépített merevítő bordák erősítenek. Csak kétsínes kivitelben rendelhető.

MA22 MAX - Szimmetrikus formájú, magas pavilon
BG22 Max fedes
Magas típus, magasított kosárgörbe keresztmetszettel, 4mm tömör polikarbonát üvegezéssel. Különlegesen nagy belső tér és maximális komfortérzet a fedés alatt. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja, amelyet beépített merevítő bordák erősítenek. Csak kétsínes kivitelben rendelhető

MA25 LC - Aszimmetrikus, magas pavilon
BG25 fedes
Modern vonalú, egyik oldalon meredek oldalfalú magas pavilon, 10mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Az aszimmetrikus, egyik oldalon magasított típus előnye, az egy oldalon járható nagy belső tér. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kétsínes kivitelben rendelhető.

MA25 - Aszimmetrikus, magas pavilon
BG25 fedes
Modern vonalú, egyik oldalon meredek oldalfalú magas pavilon, 4mm tömör polikarbonát üvegezéssel. Az aszimmetrikus, egyik oldalon magasított típus előnye, az egy oldalon járható nagy belső tér. Magassága szélességi méretétől függően 2,10-2,45 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kétsínes kivitelben rendelhető.

MA24 LC - Falon futó sínrendszerű magas pavilon
BG24 fedes
Egy oldalon a ház falszerkezetére szerelt magas pavilon, 10mm légcellás polikarbonát üvegezéssel. Az egyik oldalán épülethez vagy falfelülethez kapcsolódó, sínnel szerelt típus. Előnye a nagy belső tér és maximális kihasználhatóság. Magassága szélességi méretétől függően 2,40-2,70 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kétsínes kivitelben rendelhető.

MA24 - Falon futó sínrendszerű magas pavilon
BG24 fedes
Egy oldalon a ház falszerkezetére szerelt magas pavilon, 4mm tömör polikarbonát üvegezéssel. Az egyik oldalán épülethez vagy falfelülethez kapcsolódó, sínnel szerelt típus. Előnye a nagy belső tér és maximális kihasználhatóság. Magassága szélességi méretétől függően 2,40-2,70 m között változik. Stabilitását a nagyszilárdságú, egyedileg tervezett, alumínium profilrendszer biztosítja. Kétsínes kivitelben rendelhető.

Minden fedést egyedileg gyártunk le, így megrendeléstől számítva szezonon kívül 4-6 hét, szezonban kb. 8-11 hét szállítási határidővel érdemes számolni.

A megrendelt medencefedéshez házhozszállítást és telepítést is biztosítunk Magyarország egész területén. Cégünk a Magyországon vezető pozíciójú, legnagyobb gyártók legszigorúbb EU standaroknak megfelelő összes termékének értékesítésével és üzembe helyezésével foglalkozik. Gyári árakon dolgozunk - így Ön biztos lehet benne, hogy a medencéjére szabott, pontos méretekkel, egyedi kivitelben készülő, az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő fedést találjuk meg a kínálatból.

Kérjük, hogy az alábbi alap típusok közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, és érdeklődés esetén az alábbi űrlap kitöltésével juttassa el részünkre ajánlatkérését, melyre e-mailben megküldjük ajánlatunkat. Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz bizalommal.

BG4
MA4 DUO
bg4max
MA4 DUO MAX
BG5
MA5
bg20

MA20 LC

MA20

BG8

MA8 LC

MA8

MA8 LC Light

MA8 Light

bg14

MA14 LC

MA14

MA14 LC Light

MA14 Light

bg22

MA22 LC

MA22

bg22max

MA22 MAX LC

MA22 MAX

bg25

MA25 LC

MA25

bg24

MA24 LC

MA24

 

Az alábbi űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot medence fedésre: *
 *
 *
+36
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .xlsx, .jpg, .png
Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .xlsx, .jpg, .png
Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .xlsx, .jpg, .png

 • WEB: MagilineHungary.hu
 • Cím: 1141 Budapest, Fogarasi út 73/a
 • E-mail: medence@magilinehungary.hu
 • Telefon: +36305552569
Nyitvatartás
Hétfő08:0016:00
Kedd08:0016:00
Szerda08:0016:00
Csütörtök08:0016:00
Péntek08:0014:00
SzombatZárvaZárva
VasárnapZárvaZárva

Cím