Alumínium vázszerkezetes, polikarbonát üvegezésű medencefedéseink a Magiline medencék méltó, tartós, kiváló minőségű, 4 évszakos kiegészítői

medence fedésA medencefedések:
Nagymértékben segítenek a medence felfűtésében és hőn tartásában szezonban - az üvegházhatást kihasználva akár 5 - 8 C°-ot is ráfűtenek a víz hőmérsékletére (nyílt, fűtetlen vízfelülethez, pl. a Balatonhoz képest).
Csökkentik a párolgást - alacsony fedés típusok esetén további takarás nem szükséges.
1-1 hónappal meghosszabbítják a fürdési szezont, így az évnek nagyobb hányadában örülhetünk kültéri medencénknek.
Védik a medencét, és annak burkolatát a külső hatásoktól, szennyeződésektől: miután nem úszó takaró, hanem felülete nagyobb, mint a medence, róla szennyeződés a vízbe nem juthat - ezáltal kevesebb időt kell fordítani a medence takarítására.
Biztonságos: megóvják úszni nem tudó gyermekeinket, háziállatainkat a vízbe eséstől - akár kulccsal zárható, gyermekzáras kivitel is elérhető. 
Az üvegezés UV álló, így alatta a fürdőzők nem égnek le a napon. További előnye, hogy kevesebb vegyszer fogy (a medence vegyszerekben található klór UV hatására bomlik). 
Szezonon kívül is fontos előnyökkel szolgálnak: a széltől védenek. A polikarbonáttal fedett medencéket lehet aktív téliesítéssel teleltetni, nem szükséges fekete fóliával, passzívan téliesítve letakarni, így a medence szezonon kívül is esztétikus látványt nyújt! 
Szaunával rendelkező felhasználóink számára hidegvizes, de védett csobbanó-medenceként szolgálhat a fedett kerti medence.

Polikarbonát és alumínium alapanyagaink 100 %-ban újrahasznosíthatóak. Fedéseink gyártásakor igyekszünk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni, ugyanakkor a fedések stabilitása a könnyített fedéseink esetén is biztosított.

Minden medence ugyanúgy egyedi, mint annak tulajdonosa. Ezért minden fedésünket a medencére szabjuk. A kérhető méretek nincsenek lépcsőzetesen meghatározva, hanem az adott fizikai korlátok között bármilyen egyedi méretben megrendelhetőek. Minden fedést egyedileg gyártunk le.

Medence fedés kiválasztásánál az alábbi szempontokat érdemes mérlegelni: