A MAGILINE medencék kiváló minőséget képviselnek, és mivel komplett rendszerről beszélünk - számos olyan további kiegészítőt rendelhetünk, melyek még élvezetesebbé teszik a medencében töltött, pihenésre vagy felfrissülésre szánt időt. A teljesség igénye nélkül, íme néhány opcionális kiegészítő melyet szabadon választhat:

 

MAGIsport 2 ellenáramoltató berendezés


A MAGILINE Medencék ellenáramoltatója lehetővé teszi, hogy megsokszorozza a medence látszólagos hosszát.  Felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt, a MAGIsport 2 egy kiváló mód arra, hogy teljes szabadságban élvezhessük az úszást.

MAGIsport 2 ellenáramoltató
MAGIsport 2 ellenáramoltató


 

Ülőpad, napozó, lépcsők

Napozópad, lépcső és masszázsállomás egyben!

 

A lépcsőink legfeljebb 5 hidrojet vízsugárral és teljesítményszabályozós vezérlőgombbal felszerelhetőek. Ülő vagy fekvő helyzetben, ezek a lépcsők egy széles és puha nyugágyban lévő pezsgőfürdő kellemes élményét kínálják. Az ülőpados lépcsők funkcionálisak és felhasználóbarátak is. A Magisport ellenáramoltató berendezés BALNEO típusa kettő az egyben: motorja ellenáramoltató berendezésként, és egy kapcsológomb váltásával hidromasszázsként is képes funkcióját ellátni.

 

Napozópad, lépcső és masszázsállomás <strong>BALNEO
Napozópad, lépcső és masszázsállomás BALNEO

 

Medence világítás - fehér vagy színváltós LED technológiával - vízhatlan távirányítóval


Fényárban úszni - a Magiline medencéknél mérettől függően minimum 1db vízalatti világítás szériatartozék, további lámpatestek és színes RGB LED fények igény szerint rendelhetőek. Energiatakarékos vízalatti lámpáinkat fehér, vagy RGBW színes LED izzókkal szállítjuk. Változtassa át medencéjét fekete-fehérből színessé. A Neolight COLOR egy színes víz alati LED reflektor, amelynél a fény ideális terjedése garantált.  Azáltal, hogy különböző hangulatfény beállítást kínál, több medence örömét élvezheti egyben. 

A MAGILINE úszómedencékhez opcióként rendelhető, a Neolight Color lehetővé teszi 11 fix szín és 7 animáció beállítását a medencében.  A medence tartozék piacon ritka termék az olyan LED izzó, mely nem csak színváltós színes, hanem fehér fény előállítására is alkalmas. Könnyen kezelhető a mellékelt távirányítóval.

 

Medence megvilágítás
Medence megvilágítás

 

Meghosszabbítani a szezont - medence fűtés modern hőszivattyúval


ZODIAC Z400IQ  

zodiac hőszivattyú


Hogy tovább örülhessen medencéjének.
Mivel tudjuk, hogy az, ami Önt igazán érdekli, az, hogy a szabadtéri medencéjét minél tovább és gyakrabban használhassa, az ZODIAC Z400IQ-t ajánljuk.

Ennek az európai gyártású hőszivattyúnak és innovatív kivitelének köszönhetően akár kétszer hosszabb fürdési szezont kínálunk Önnek a medencevíz ideális hőmérsékletének beállításával. Ez a gép a piacon elérhető egyik legmodernebb levegős hőszivattyú berendezés - mely a medence fűtését - hűtését hivatott szolgálni.

 

 

 MAGILINE - Szolgálatára!


A ZODIAC-kal felejtse el a korlátokat; csak gondoljon a mindig kellemesen meleg vízre. Ez optimális teljesítményt nyújt, függetlenül attól, hogy milyen a víz hőmérséklete vagy mekkora a medence mérete. A 400IQ jobban teljesítő, gazdaságosabb és ezért környezetbarátabb, mint egy hagyományos hőcserélő berendezés.

 

Medence karbantartás - kézi porszívó szett vagy automata tiszító robotokRC 4400 medence tisztító robot

 

A Magiline medence rendszerek alaptartozéka egy szabadalmaztatott kézi porszívó szett mellyel 20 perc alatt manuálisan fel lehet porszívózni a medence aljára került szennyeződéseket.  Különlegessége hogy nem szívja, hanem fújja maga alá a vizet nagy sebességgel és a keletkező vákuum hatására - a szennyeződések e kézi porszívő külön szűrőjébe kerülnek, így nem terheljük meg, nem koszosítjuk el a medence vizforgató szűrőjét - ami egy hatalmas előny. Használat után pedig elég csak slaggal kiöblíteni ezt a külön szűrőt, és máris csobbanhatunk tiszta medencénkbe.

Lehetőség van robotporszívó alkalmazására is a kézi medence porszívó helyett.  Ez esetben ez a robotgép a betáplált program szerint - ultrahangos érzékeléssel bejárja a medence aljának egészét, és tisztára varázsolja medencénket.  Bizonyos típusok még arra is képesek, hogy nemcsak a medence alját de annak oldalfalát is megtisztítsa. Képes felkúszni a medence oldalfalán, így teljes tisztítást tud végezni e robotgép 1-3 óra alatt.

A megfelelő medence tisztító robot kiválasztása kulcsfontosságú a víz tisztaságához, hogy a lehető legtisztább körülmények között csobbanhassunk.
A kézi porszívó - mely a szett része - igen könnyen, és nagy hatékonysággal végzi feladatát. Kijelenthetjük hogy a célnak tökéletesen megfelel.
Azon kedves ügyfeleinknek, akik még ennél is nagyobb komfortot kívánnak - nekik ajánljuk robotporszívóink valamely típusát melyek az oldalfalak tisztitásával még tisztább vizet biztosítanak számunkra.

Fedezze fel a medence karbantartásának hatékony és egyszerű módját: az automata vízalatti porszívót.


A medence szűrőforgató berendezésétől függetlenül az automata robot porszívóval néhány egyszerű lépésben megtisztíthatja a medencét. Annak érdekében, hogy a víz mindig egészséges és kristálytiszta legyen, függetlenül az Ön medencéjének szűrőrendszerének típusától, az úszómedence karbantartó termékek széles skáláját kínáljuk.

Medence karbantartása

 

Medence fedések


Magiline medence fedésAz eltolható polikarbonát medencefedések biztonságot, hosszabb fürdési időt és magasabb vízhőmérsékletet, kevesebb fűtési költséget, a külső szennyeződések elleni védelmet, egyszerű kezelhetőséget, valamint a karbantartási termékek felhasználása terén elért anyagi megtakarítást nyújtják.

A törhetetlen, polikarbonát üvegezésű, eloxált alumínium vázas medencefedések széles választéka elérhető: az egészen alacsony, tájba simuló, a ház és kert stílusával harmonizáló fedésektől a magas pavilonokig, valódi "szabadtéri társalgó", az otthonához illő és költségvetésének megfelelő megoldások közül válogathat.

Cégünk magas nemzetközi nívójú, európai minőségi normáknak megfelelő, hazai gyártók prémium színvonalú termékeit kínálja.  Kérje ajánlatunkat polikarbonát medencefedésre - akár sínhosszabbítással, hogy a medence teljes felületéről letolható legyen.

 

Medence fedések
Medence fedések

 

Medence takarók


Nyári takarásra, a medence vizének védelmére több alternatívát is kínálunk:

SUNtech: buborékfóliás medencetakarónk a legegyszerűbb, mégis minőségi megoldást kínálja a medencevíz hőntartásának és a szálló por kizárásának problematikájára.

SAFEtech: Egyszerű, megbízható és költséghatékony megoldás. A merevítőrudas medencetakarók minden típusú és formájú medencéhez használhatóak az optimális biztonság elérése érdekében. Kis gyermeke kint játszik a kertben? Nem kell aggódnia, hogy egy elgurult labda után szaladva baleset érheti csemetéjét. Az erős PVC takaró, mely a medence szegélyén túlnyúlik, nem csak a gyermekét óvja a vízbe pottyanástól, hanem kutyusát, és kertjében lakó, vagy oda látogató egyéb kisállatokat is. Anyaga ellenálló, a medece vizét hőn tartja, és megóvja a szennyeződésektől is.

SECURItech: vízfelszín feletti biztonsági takaró. A SECURItech öt különböző modellel ötvözi az esztétikumot és a megbízhatóságot. A SECURItech valódi védőpajzsként működik szerettei számára, alkalmas mind az épülő, mind a már meglévő medencék számára.

MAGiguard: Automata vízalatti redőny. A MAGIguard egy valódi innovációt hozott a redőnyök terén, kifejezetten a MAGILINE medencéhez tervezve, amely ideális a biztonság, a funkcionalitás, és az esztétikum szempontjából.

Medence takarók
Medence takarók

 

Egyéb biztonsági eszközök


Medence riasztoManapság a biztonság az EU normák terén a magánmedencék szférájában is kiemelt fontosságú téma.

A Magiline a biztonsági berendezések terén is úttörő szerepet vállal - kutatások, innovációk eredményeként megtalálhatóak termékkínálatunkban a megelőzésre szánt termékek mellett a riasztóberendezések egyaránt. Kínálatunkban szereplő fedések, takarások mellett - ha már megtörténik a baj, kritikus fontosságú, milyen gyorsan érkezik a segítség.

Ehhez a lehető legrövidebb időn belül érzékelni kell, ha valaki vízbe esett

• Medenceriasztó (NF P 90 307 szabvány).
• Vízbeesés- és vízbemerülés érzékelők, jelzők.