Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbi adatlap kitöltésével jelezheti érdeklődését Magiline medence építésére vagy igényét karbantartási munkára / alkatrészre.

( Ha már van MAGILINE medencéje, és valamilyen karbantartásra vagy alkatrészre van szüksége, kérjük legyen kedves fotót csatolni a szükséges alkatrészről, vagy a fennálló problémáról hogy minél pontosabban láthassuk mire is van szüksége. )

Új medence építés esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy tekintettel a Magiline medence-rendszer egyedülálló innovációira - árajánlatot csak a személyes konzultáció után áll módunkban adni.

A személyes konzultáció ingyenes. Egy előre egyeztetett időpontban tudja Önt valamely értékesítő kollégánk fogadni akár irodánkban, akár a Budapesten lévő bemutató medencénknél ahol élőben is megismerheti e csodálatos és innovatív komplett medencerendszert.

Az alábbi adatlapon meg tudja jelölni hogy melyik napon és hány órakor kíván hozzánk befáradni az irodánkba vagy megtekinteni bemutató medencénket. ( Irodánk bármely munkanapokon látogatható előzetes időpont kérése mellett. Bemutató medence minden héten kedden és pénteken látogatható előre egyeztetett időpontban. Kérjük csak ezeket a napokat / és munkanapokat, és azon belül is reggel 9 és délután 16:00 közötti időpontot legyen kedves megjelölni. Valamint legalább 2 nappal a most (ma)  aktuális dátum után legyen kedves időpontot megjelölni - hogy cégünknek legyen ideje ezt feldolgozni, és jóváhagyni, illetve másik időpontot javasolni ha az Ön által megjelölt időpont esetleg már foglalt lenne ) 
Kollégánk rövidesen visszajelez Önnek a kért időponttal kapcsolatban, és visszaigazolást követően várni fogjuk Önt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy személyes látogatását az Ön által megjelölt időpontban csak a VISSZAIGAZOLÁST követően van lehetősége megtenni. Köszönjük megértését.

Várjuk megkeresését - addig is szép napot kívánunk Önnek.  *
 *
 *
 *
+36
 *
 *
Engedélyezett formátumok: .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .xlsx, .jpg, .png