Innováció és Minőség

A MAGILINE Vállalat 87 termékekkel kapcsolatos szabadalmat birtokol.
Innovációink azért jöttek létre, hogy korlátok nélkül a mindennapi életet megkönnyítse.
A Francia Eredet Garancia Címke bizonyítja, hogy medencéink Franciaországban készülnek, a jobb minőségért és átláthatóságért.
A BAEL szabvány garantálja, hogy medencéje erősített monoblokkos vasbeton szerkezetű lesz.

Olyan időkben, mikor bolygónkon a környezettudatosság egyre nagyobb jelentőséget kap, a MAGILINE Vállalat a környezetvédelmi úttörő pozícióját erősíti.
A MAGILINE Vállalat 1994-es megalapításának időpontjától kezdve a környezettudatos termelés híve és termékei tervezésénél a hosszú távon történő felhasználás koncepcióját tartja mindig szem előtt.
"A medencéink szerkezete 80% -ban válogatott, szortírozott és újrahasznosított anyagokból származik."

A gyártási folyamat elejétől a végéig való ellenőrzésével a MAGILINE Vállalat a környezetvédelmet a kutatás és fejlesztés középpontjába helyezi.


KOMPLETT medence rendszer

A MAGILINE medencék teljes rendszerek , melyek magukba foglalják a medence szerkezetét, vasalatát, gépészetét, burkolatát, és medence kiegészítőik széles skáláját.

 

Magiline medence struktúra


Az előre gyártott elemekből álló szerkezet, amely a polipropilén panelek összeillesztett, megvasalt zsaluzatából áll, teljesen új, szabadalmaztatott eljárás. Ez a koncepció azt jelenti, hogy medencéink szerkezete öntartó, további szükséges megerősítés nélkül.
 

 

Magiline medence innováció

 

Egyedi konstrukció a 1,20 méterestől 1,50 méteres medence mélységig

 

Magiline medence szerkezeti felépítés


A piacon a leghatékonyabb szűrőrendszer

Teljesen moduláris medencék, amelyek robusztusak ugyanakkor rugalmasak. Egyszerűsített és gyors összeszerelést, telepítést tesz lehetővé (minimális szükséges földmunkával).

 

Magiline medence szerkezeti felépítés


A 100% -os, tökéletes vízminőség a medencében elengedhetetlen az Ön kényelméért és természetesen az Ön biztonságáért.
Az FX Line Filtration és a Perfect Filter  szűrőmodulok megfelelnek a család minden igényének.
Egyedülálló, Venturi elven alapuló vízforgatási mechanizmusa, valamint az óriási felületű 15 mikronos szűrőnek köszönhetően kristálytiszta víz az eredmény.
Teljesítmény, gazdaságosság, egyszerűség és esztétikum jellemzi őket.


A  tökéletes ráncmentes fóliát is szabadalmaztatott eljárással biztosítjuk

Az egyedi, gyárilag méretre szabott, kész medencefólia garantáltan ráncmentes behelyezését is gondos előkészítés biztosítja. A medenceszerkezetbe beépítésre kerülő vákuumrendszernek köszönhetően a medencefólia már a vízzel való feltöltés előtt tökéletesen rásimul a medence falára - beleértve a lépcsőt is.
 

Magiline vákum rendszer


Magiline megalkotta az intelligens medencét: korlátlan, 100% -os elégedettség 

A Piscines MAGILINE által szabadalmaztatott IMAGI az egyetlen integrált otthoni automatizálási megoldás a piacon. Képzeljen el egy olyan medencét, amiben mindig tiszta és egészséges a víz, mindig az ideális hőmérsékleten.
Tökéletesen gazdaságos és környezetbarát az üzemeltetése. Olyan úszómedencét, mely távolról, okostelefonról irányítható.

 

Magiline medence szerkezeti felépítés