Az ok, amiért cégünk a Piscines Magiline medencéit választotta, az, hogy a Magyarországon kuriózumnak, újdonságnak számító egyedülálló rendszer a fóliaburkolatú medencék terén minden eddiginél komplexebb, jobb, prémium megoldást kínál.

A medence helyének kiásásától a fürdésig

Ezzel a medence rendszerrel szinte minden egyedi kívánságot képesek vagyunk teljesíteni. A MAGILINE rendszer a fóliaburkolatos medencék legújabb generációja.
Legyen szó a medence formájáról, a mélységéről, a vízfűtésről, vízkezelésről vagy a medence fedéséről, takarásáról  - csak Öntől függ, minden igényt igyekszünk maximálisan kielégíteni.


A cégcsoport standard medence kínálatában eleve több kivitelezési lehetőség adódik - amelyek közül az egyedi igényeknek leginkább megfelelő típust választjuk.
 

Magiline medence lépcsők


MAGILINE: Medencék - szenvedéllyel


A MAGILINE medencék egyedi méhsejtszerű vasbeton szerkezetűek, amelyek olyan erősek, mint egy ház alapja, vagy a BAEL szabványnak szintén megfelelő hidak, felüljárók. Ez páratlan tartósságot kölcsönöz a szerkezetnek: ahogy az építőiparban máshol is, a medencéink esetében is a várható élettartam minimum 30 év.
 

Blokkos struktúra MAGILINE medence


A bélésfólia a medence belső falai vízzáróságának biztosítására szolgál. Ez egy kiváló minőségű PVC-fólia, amely vízállóságot biztosít a medencének,
és több mint 20 színárnyalatban és mintában kapható.
A bélés élettartama legalább 15 év, a garancia 5+5 év.

MAGILINE medence fóliaminták

A medence telepítését kizárólag komoly tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik, akik továbbképzéséről évente a franciaországi MAGILINE anyavállalat gondoskodik.

A medence építésének időtartama megközelítőleg 10 munkanap, eltekintve a 28 napos technológiai megszakítástól, amely a monolit betonszerkezet kötelezően kivárandó kötési ideje.
Összességében az építkezés megközelítőleg 1 hónap alatt lezajlik. A kötési időt ki lehet arra használni, hogy a medence körüli tereprendezést elvégezzük.

A MAGILINE medence rendszer saját elemeivel való kompatibilitása biztosítja a medence felszereltségének jövőbeni bővíthetőségét: bármilyen típusú fűtés csatlakoztatható, vagy a medence átállítható akár automatizált, vagy sósvizes vízkezelésre is.
 

Innováció és Minőség

Magiline Innováció és MinőségA MAGILINE Vállalat 87 termékekkel kapcsolatos szabadalmat birtokol.
Innovációink azért jöttek létre, hogy korlátok nélkül a mindennapi életet megkönnyítse.
A Francia Eredet Garancia Címke bizonyítja, hogy medencéink Franciaországban készülnek, a jobb minőségért és átláthatóságért.
A BAEL kalkulációs szabvány garantálja, hogy medencéje erősített monoblokkos vasbeton szerkezetű lesz.

Olyan időkben, mikor bolygónkon a környezettudatosság egyre nagyobb jelentőséget kap, a MAGILINE Vállalat a környezetvédelmi úttörő pozícióját erősíti.
A MAGILINE Vállalat 1994-es megalapításának időpontjától kezdve a környezettudatos termelés híve és termékei tervezésénél a hosszú távon történő felhasználás koncepcióját tartja mindig szem előtt.
"A medencéink szerkezete 80% -ban válogatott, szortírozott és újrahasznosított anyagokból származik."

A gyártási folyamat elejétől a végéig való ellenőrzésével a MAGILINE Vállalat a környezetvédelmet a kutatás és fejlesztés középpontjába helyezi.
 

Magiline KOMPLETT medence rendszer

KOMPLETT medence rendszer

A MAGILINE medencék teljes rendszerek , melyek magukba foglalják a medence szerkezetét, vasalatát, gépészetét, burkolatát, és medence kiegészítőik széles skáláját.

Cégbemutató videó 


Egyedi konstrukció a 1,20 méterestől 1,50 méteres medence mélységig

Az előre gyártott elemekből álló szerkezet, amely a polipropilén panelek összeillesztett, megvasalt Magiline medence szerkezetzsaluzatából áll, teljesen új, szabadalmaztatott eljárás. Ez a koncepció azt jelenti, hogy medencéink szerkezete öntartó, további szükséges megerősítés nélkül.

Medence szerkezet stabilitási tesztje 

Teljesen moduláris medencék, amelyek robusztusak ugyanakkor rugalmasak. Egyszerűsített és gyors összeszerelést, telepítést tesz lehetővé (minimális szükséges földmunkával).

Magiline medence felépítése 


A piacon a leghatékonyabb szűrőrendszerMagiline medence rendszer

A 100% -os, tökéletes vízminőség a medencében elengedhetetlen az Ön kényelméért és természetesen az Ön biztonságáért.
Az FX Line Filtration és a Perfect Filter  szűrőmodulok megfelelnek a család minden igényének.
Egyedülálló, Venturi elven alapuló vízforgatási mechanizmusa, valamint az óriási felületű 15 mikronos szűrőnek köszönhetően kristálytiszta víz az eredmény.
Teljesítmény, gazdaságosság, egyszerűség és esztétikum jellemzi őket.


Az egyedülálló FX szűrőmodul tesztje 


A tökéletes ráncmentes fóliát is szabadalmaztatott eljárással biztosítjuk

Az egyedi, gyárilag méretre szabott, kész medencefólia garantáltan ráncmentes behelyezését is gondos előkészítés biztosítja. A medenceszerkezetbe beépítésre kerülő vákuumrendszernek köszönhetően a medencefólia már a vízzel való feltöltés előtt tökéletesen rásimul a medence falára - beleértve a lépcsőt is.

magivácuum rendszer

Magiline megalkotta az intelligens medencét: korlátlan, 100% -os elégedettségMagiline kapcsolat felvétel

A Piscines MAGILINE által szabadalmaztatott IMAGI az egyetlen integrált otthoni automatizálási megoldás a piacon. Képzeljen el egy olyan medencét, amiben mindig tiszta és egészséges a víz, mindig az ideális hőmérsékleten.
Tökéletesen gazdaságos és környezetbarát az üzemeltetése. Olyan úszómedencét, mely távolról, okostelefonról irányítható.

IMAGI