Az ok, amiért cégünk a francia Piscines Magiline vállalat medencéit választotta az, hogy egy új, korszerű, modern technológiát képviselő, egyedülálló medence rendszert tudjunk biztosítani kedves ügyfeleinknek Magyarországon is -  mely minden eddiginél komplexebb és jobb megoldást kínál azok számára, akik egy kiváló minőségű medence építésében gondolkodnak. Egy olyan medence rendszer mely már 33 országban elérhető - és több mint 46.000 megépített medence büszkélkedhet e modern technológiával világszerte.

Gyönyörű medencék - gondmentes üzemeltetéssel

A Magiline medencék prémium minőséget jelentenek az épített betonmedencék világában. Európában ez most az egyik legfejlettebb és leginnovatívabb medence technológia mely már Magyarországon is elérhető. Választható szélesség, hossz, forma, mélység, és felszereltség.

magiline medence


 

Komplett és kulcsrakész megoldás - Ön adja a helyet - mi visszük a medencét !

Ezzel a medence rendszerrel szinte minden egyedi kívánságot képesek vagyunk teljesíteni. A MAGILINE rendszer a fóliaburkolatos medencék legújabb és legmodernebb generációja - mely gondtalan építést és üzemeltetést biztosít. Legyen szó a medence formájáról, méretéről, a mélységéről, a vízfűtésről, vízkezelésről vagy a medence fedéséről, takarásáról  - csak Öntől függ mi az amit szeretne, mi minden igényt igyekszünk maximálisan kielégíteni.  Választhatunk egyenes aljzat között 105 vagy 135 cm-es vízmélységgel, mélyülő - úgynevezett kanál aljzat között 105-170 cm-es vízmélységgel. ( Az elérhető legnagyobb mélységet kanál aljzat esetén a medence végleges mérete adja meg... ) 

Medence aljzat típusok
Medence aljzat típusok

 

Magiline - a jogvédett medence rendszer mely leváltja az idejétmúlt zsaluköves-fóliás, Polipropilén vagy fémfóliás medencéket:

A MAGILINE medencék komplett medence-rendszerek, melyek magukba foglalják a medence szerkezetét, vasalatát, komplett gépészetét, víztartó fólia burkolatát, és választható opcionális kiegészítők széles skáláját.  Az előre gyártott, 25 cm vastag, elemekből álló falszerkezet, amely a speciális, nagyteherbírású de könnyű műanyag panelek összeillesztett, megvasalt rendszeréből áll, teljesen új, szabadalmaztatott eljárás a medence építés területén. Minden falátvezetés, lámpatest, víz be és elvezető idom már a gyárban elhelyezésre kerül a moduláris falszerkezetbe, így milliméterre pontosak, így biztosítva a hibátlan kivitelezés lehetőségét gyakorlott szerelőink által.  Továbbá, ez a koncepció biztosítja, hogy e vasalt kibetonozott medencék szerkezete öntartó, és további megerősítés nélkül telepíthető legyen. Leggyakrabban földbe süllyesztett kivitelben készítjük, de félig vagy akár teljesen kiemelve is építhető. Teljesen moduláris panelszerkezetről van szó, melyek robusztusak, és az egyedi igényekre igazíthatók mind formában, mint méretben. Szélessége és hossza 2 métertől 20 méterig terjedhet a már említett mélységgel és aljzatkialakítással. Egyszerűsített és gyors összeszerelést, telepítést tesz lehetővé e technológia, és egy valóban egyedülálló és erős medence testet kapunk e panelrendszer alkalmazásával.

 

medence rendszer

 

 

Lépcsők 

A Magiline medencék kínálatában számos standard lépcső választható - úgy mint egyenes saroklépcső, íves saroklépcső, vagy rövid oldalon teli lépcső dupla széles fekvőhellyel a legfelső lépcsőfokon - a maximális felhasználhatóságot szem előtt tartva.  E mellett választhatók egyedi kivitelű lépcsők is - felár ellenében. A lépcsőkre csúszásmentes fólia kerül, és akár pezsgő-levegő masszázsfúvókák beépítésére is van lehetőség a lépcsőbe, vagy oldalfalba - igény szerint.
 

Magiline medence lépcsők
Magiline medence lépcsők

 

Egyedi szűrőrendszer - maximális hatékonyság

A Magiline medencék saját fejlesztésű, szabadalmaztatott szűrőrendszerrel vannak felszerelve, mely finomabb szűrést tesz lehetővé mint a hagyományos homokszűrős társaik. A nagysebességű vízáramlás lehetővé teszi a szennyeződések gyors leúsztatását a medencéről, és élvezhetjük a kristálytiszta vizet akár édes vagy sós vízzel is. Ez a szűrési technológia - Európában az egyik leghatékonyabb szűrőrendszer.  A 100% -os, tökéletes vízminőség a medencében elengedhetetlen az Ön kényelméért és természetesen az Ön biztonságáért.  Az FX Line Filtration és a Perfect Filter szűrőmodulok megfelelnek a család minden igényének. Egyedülálló, Venturi elven alapuló vízforgatási mechanizmusa, valamint az óriási felületű, 15 mikronos szűrőnek köszönhetően kristálytiszta víz az eredmény. Teljesítmény, gazdaságosság, egyszerűség jellemzi őket. A Magiline medencék gépészetének további előnye hogy NEM kell gépészeti aknát kialakítani. A szükséges karbantartást, ellenőrzést, ki-be kapcsolást - kényelmesen, egy úgynevezett technikai panelen tudja elvégezni a nélkül hogy bárhova le kéne mászni. E technikai panelt mely kb 1 négyzetméter nagyságú tetszőleges helyre el lehet helyezni - gyakorlatilag bárhova a medence 10 méteres körzetében. Erről bővebben a személyes egyeztetés ad majd Önnek felvilágosítást.

medence szűrőrendszer


Prémium fóliák választható színvilággal 

A bélésfólia a medence belső falai vízzáróságának biztosítására szolgál. Ez egy kiváló minőségű PVC-fólia, amely vízállóságot biztosít a medencének, és több mint 20 színárnyalatban és mintában kapható.  A tökéletes ráncmentes fóliát egy szabadalmaztatott vákuum-technológia felhasználásával biztosítjuk Önnek. Az egyedi, gyárilag méretre szabott, nagyfrekvenciás hegesztőgéppel a gyárban elkésztett kész medencefólia garantáltan a ráncmentes behelyezését és a gondos előkészítés biztosítja. A medenceszerkezetbe beépítésre kerülő vákuumrendszernek köszönhetően a medencefólia már a vízzel való feltöltés előtt tökéletesen rásimul a medence falára - beleértve a lépcsőt is. A fóliabélés élettartama legalább 15 év, a garancia 5+5 év. Amennyiben 15 év múlva elhasználódott a fólia, vagy csak egyszerűen szeretne egy újat - úgy 1 nap alatt elvégezzük Önnek a cserét anélkül, hogy a medence szegélykövét vagy a burkolatot meg kellene bontani. Ez is egy innovatív megoldásnak köszönhető, hiszen a fólia rögzítése a falba beépített műanyag sínben történik, és a víz több tonnányi súlya tartja a helyén...

magivácuum rendszer
Magivácuum rendszer

 

MAGILINE medence fóliaminták
MAGILINE medence fóliaminták

 

Innováció és Minőség

MAGILINE Vállalat 87 termékekkel kapcsolatos szabadalmat birtokol. Innovációi azért jöttek létre, hogy korlátok nélkül a mindennapi életet megkönnyítse a medence építés terén. A Francia Eredet Garancia Címke biztosítja, hogy medencéink Franciaországban készülnek, a jobb minőségért és átláthatóságért. A BAEL szabvány garantálja, hogy medencéje erősített monoblokkos vasbeton szerkezetű lesz. A MAGILINE medence rendszer saját elemeivel való kompatibilitása biztosítja a medence felszereltségének jövőbeni bővíthetőségét: bármilyen típusú fűtés vagy egyéb kiegészítő csatlakoztatható, vagy a medence átállítható akár automatizált, vagy sósvizes vízkezelésre is - utólagos burkolatbontás nélkül. 
Olyan időkben, mikor bolygónkon a környezettudatosság egyre nagyobb jelentőséget kap, a MAGILINE Vállalat a környezetvédelmi úttörő pozícióját erősíti.
A MAGILINE Vállalat 1994-es megalapításának időpontjától kezdve a környezettudatos termelés híve és termékei tervezésénél a hosszú távon történő felhasználás koncepcióját tartja mindig szem előtt.  "A gyár medence paneljeinek szerkezetét 80% -ban válogatott, szortírozott és újrahasznosított anyagokból készíti, így figyelve  a fenntartható környezetre."  A gyártási folyamat elejétől a végéig való ellenőrzésével a MAGILINE Vállalat a környezetvédelmet a kutatás és fejlesztés középpontjába helyezi hogy a jövő nemzedéke is élvezhesse azt a csodás medencét melyet Önnek építünk meg.

 

A Magiline megalkotta az intelligens medencét: Modern medence, akár teljes automatizálással - okostelefonos irányítással, 100% -os elégedettséggel.

 

medence mobil applikáció

Képzeljen el egy olyan medencét, amiben mindig tiszta és egészséges a víz, mindig az ideális hőmérsékleten.

A MAGILINE által szabadalmaztatott IMAGI X az egyetlen integrált otthoni automatizálási megoldás a piacon mely akár részleges, mind pedig teljes automatizálást tesz lehetővé a medence vízforgatását, szűrését, vízkezelését, fűtését vagy akár hűtését illetően.

Gazdaságos és környezetbarát az üzemeltetése.

Olyan úszómedencét, mely akár távolról, okostelefonról is irányítható. Természetesen lehetőség van arra is hogy Ön vezérelje, felügyelje medencéjét.

 

 

 

medence építés budapest

 

Konzultáció, árajánlat adás és rendelés menete: 

Rendeléstől számítva 10 héten belül fürödhet saját medencéjében.  Nézzük ennek menetét: 

Személyes egyeztetés után tudunk csak pontos árajánlatot adni Önnek - kérjük ezt vegye figyelembe. Ezt a gyárral meglévő szerződésünk írja elő. Ennek oka, hogy a Magiline medence olyan sok mindenben más egy hagyományos medencéhez képest, hogy először meg kell ismernie ezt, hogy tudja, és értse mire kap majd ajánlatot. Konzultáció után 3 munkanapon belül elkészítjük ajánlatunkat Önnek - pontosan arra amit Önnel leegyeztettünk. Az ajánlat véglegesítése és elfogadása után, szerződéskötés, és előleg fizetése történik, ezt követően 5 héten belül legyártjuk és Magyarországra hozzuk Franciaországból leendő medencéjének összes elemét. Telepítjük a medencét az Ön által kialakított helyre - melyre általában 3-5 nap részünkre elegendő.  Ezt követően a teljes szerkezet ( aljzat és oldalfal ) egyszerre kerül kibetonozásra C25/30-08-F3 mixerbetonnal - mely munkafolyamat pár órát vesz igénybe. Utána 4 hét várakozás következik - ez ugyanis a kötelezően előirt száradási idő a betonszerkezetre amit a gyár ír elő. ( A kötési időt ki lehet arra használni, hogy a medence körüli tereprendezést elvégezzük.)  Ezt követően felületkezelés következik, szegélykő felhelyezése, fólia berakása, gépészet víztechnológiai és elektromos bekötése - melyek összesen 2-4 napot vesznek csupán igénybe, és máris tölthetjük a medencét friss vízzel és kezdődhet a fürdőzés. A munkánk a medence üzembe helyezésével, betanítással, és dokumentumok átadásával ér véget.

 

Szeretne Ön is egy könnyen kezelhető, modern és dizájnos medencét ?
Válassza a Magiline-t !  Személyes konzultációhoz kérjük klikkeljen ide.